skip to Main Content

Kvalitetssikring

I 1967 var Metacoat A/S en af pionererne indenfor industriel overfladebehandling af metal i forbindelse med industrilakering. Lige siden har vores fokus været rettet mod forbedring og optimering af den kvalitet, vi leverer.

I dag har vi til huse i en fabrik med udstyr og faciliteter, som er bygget til formålet og som ligeledes sikrer en miljøvenlig produktion.

Vi samarbejder kun med anerkendte og certificerede leverandører og underleverandører på markedet. Løbende sørger vi for – i samarbejde med vores leverandører og kunder – at opsøge og tilegne os den nyeste viden og teknologi indenfor området. Som en del af vores kvalitetssikring sikrer vi, at nye implementerede metoder og processer er nøje udvalgt, testede og certificerede. Derfor tør vi godt kalde os for eksperter indenfor industriel overfladebehandling og pulverlakering.

Mange af vore kunder stiller særlige krav til os om dokumenteret kvalitet i form af holdbarhed, levetid, proceskontrol og rapportering – det gælder særligt kunder indenfor autosegmentet, medicinal- og fødevareindustrien.

I relation til kundespecifikke ønsker om dokumentation og rapportering

  • inspicerer vi altid emnerne ved modtagelsen i vores indgangskontrol
  • dokumenterer den valgte proces
  • udfører proceskontrol
  • kvalitetskontrollerer det færdige produkt inden det emballeres og sendes afsted

I den sidste ende er det din oplevelse og tilfredshed med vor løsning af din opgave, og med os, som virkelig tæller!

Metacoat-grundlagt-1967

Metacoat A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for industriel overfladebehandling med pulverlak. Vi har en klar miljøpolitik og stiller høje krav til kvaliteten af de emner, der forlader vores anlæg.

Back To Top
Search