skip to Main Content

Sandblæsning af metal og stål

Metacoat A/S tilbyder sandblæsning af metal og stål – altid med øje for for kvalitet og finish. Vi har mere end 50 års erfaring med forbehandlinger af pulverlakerede emner. Derfor er du altid sikret et flot resultat, når du overlader dine opgaver inden for overfladebehandling og pulverlakering i vores hænder.

Kontakt os på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk for spørgsmål eller et tilbud på sandblæsning.

Hvad er sandblæsning?

Sandblæsning er en metode til forbehandling og afrensning af emner i stål og metal – lige fra mindre emner som fælge og cykelstel til større emner, som skal anvendes i industrien. Processen anvendes for at rengøre emner for rust, malerrester eller glødeskaller og for at klargøre til pulverlakering.

Processen er mekanisk og operatørstyret og har til formål at skabe en ren og ru overflade, som egner sig til en senere lakering, og som beskytter mod vejrforhold samt fysiske og kemiske påvirkninger.

Ved sandblæsning blæser vi sandkornene mod det ønskede emne ved hjælp af trykluft. Fordi processen er mekaniseret, opnår blæsemidlet en hastighed, som renser selv de mest genstridige urenheder. Derfor er sandblæsning særligt velegnet, hvis du har høje kvalitetskrav til finish og æstetik.

Sandblæsning af metal hos Metacoat

På vores 3.500 m2 store produktionsfaciliteter i Esbønderup kan vi behandle emner, som måler op til 7,5 x 3,0 x 3,0 meter. Da vi også udfører pulverlakering på vores vores anlæg, kan vi tilbyde sandblæsning i samme ombæring, som vi lakerer dine emner.

Den direkte kobling mellem forbehandling og lakering er fordelagtig, fordi emnerne bliver udsat for en minimal påvirkning af fremmedlegemer i intervallet mellem de to behandlinger. Dermed er du altid sikret et resultat af høj kvalitet i korrosionsklasse C3.

Vi tilbyder sandblæsning af følgende store og små emner på vores anlæg i Esbønderup:

  • Sandblæsning af metalemner
  • Sandblæsning af cykelstel
  • Sandblæsning af fælge
  • Sandblæsning af komponenter i metal og stål til industrien

Du kan læse mere om overfladbehandling og pulverlakering af fælge her →

Fordelene ved sandblæsning

Hos Metacoat A/S anvender vi primært blæsemidlet korund® til sandblæsning. Det sikrer et ensartet blæseresultat med en række fordele – herunder:

✓ Ensartet blæseresultat
✓ Renhedsgrad 2,5 (ISO 12949)
✓ Ingen forurening – hverken af emne eller omgivelser
✓ Langtidsholdbare resultater
✓ Miljøvenlig proces

Undervejs i processen renses korunden i en vindsigte. Det forhindrer fremmedlegemer og urenheder i overfladen på det ønskede emne.

Kvalitetssikret sandblæsning

Metacoat A/S er en virksomhed med over 50 års erfaring med forbehandling og pulverlakering. Da vi etablerede virksomheden i 1967, var vi en af banebryderne inden for industriel pulverlakering.

Gennem vores mange år i branchen har vi altid haft øjnene rettet mod de nyeste metoder og materialer i branchen, og vi råder i dag over state of art faciliteter til industrilakering og forbehandling.

Vi arbejder udelukkende med gennemtestede og certificerede processer samt leverandører med relevante certifikater og samme høje kvalitetskrav, som vi selv har. Ikke mindst vægter vi rådgivning og kundepleje højt.

Få rådgivning om sandblæsning

Vores mere end 50 år i branchen kommer ikke kun ved at holde vores metoder, udstyr og viden ajour – men også ved altid at have fokus på den enkelte kundes behov.

Derfor er du altid sikret en rådgivning med dine ønsker i centrum, når du kontakter os med behov for at få sandblæst et emne – uanset om du er privatkunde, der ønsker sandblæsning af fælge, eller en erhvervskunde med mere omfattende forespørgsler.

Hos Metacoat A/S er rådgivning og kundefokus en lige så stor del af vores DNA som vores metoder og materialer.

Læs mere om vores rådgivning her →

Indhent tilbud på sandblæsning af metal og andre emner

Har du emner, du ønsker sandblæst – men er du i tvivl om, hvorvidt vi kan behandle dem hos Metacoat? Du kan altid indhente et gratis og uforpligtende tilbud hos os.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du bare gerne vil høre mere om dine fordele ved sandblæsning.

Kontakt Metacoat A/S på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk, og få sandblæst dine metal- og stålemner – uanset om du ønsker sandblæsning af fælge eller større emner i stål og metal.

Back To Top
Search