skip to Main Content

Pulverlakering af fælge

Vi er eksperter i pulverlakering og overfladebehandling af fælge – og andre emner. Vores høje krav til kvalitet er årsagen til, at vi har markedets mest loyale kunder.

Optimal overfladebeskyttelse mod klimapåvirkninger og korrosion. Det giver også en længere levetid på dine fælge.

Vi udfører pulverlakering i alle standard RAL-farver, NCS-farver med struktur og effekt – også i specialfarver efter aftale.

Specialfarver, som er FDA godkendte, tilbydes i samarbejde med vore farve-leverandør.

Pulverlakering er skånsomt mod miljøet. Vi er miljøgodkendte og genbruger ligeledes op til 60% af pulveret.

Vores tørstofbehandling er kendetegnet ved pulverlakeringen – fri for flygtige tilsætningsstoffer.

OBS. Vi behandler emner i STORE størrelser helt op til 750 cm i længden, 270 cm i højden og 270 cm i bredden.

Hurtig levering, høj kvalitetssikring og over 50 års erfaring med pulverlakering.

Vores priser inden for lakering af fælge er yderst konkurrencedygtige.

Metacoat-grundlagt-1967

Metacoat A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for industriel overfladebehandling med pulverlak. Vi har en klar miljøpolitik og stiller høje krav til kvaliteten af de emner, der forlader vores anlæg.

Hvad er pulverlakering af fælge?

Pulverlakering af fælge er en process, i modsætning til almindelig maling, hvor fælgen bliver farvet med tørpulver. Det efterfølgende resultat bliver til et stærkt, slagfast og ensartet overflade.

Vores proces for fælgelakering giver det mest optimale resultat. Først placeres fælgen på en metalkrog, mens den samtidig bliver elektrisk ladet. Dette gør at pulverlakeringen fordeler sig i et jævnt lag over hele emnet.

Pulverlakering af fælge skiller sig ud ved at være mere robust i forhold til en almindelig lakering. Dette er især optimalt for fælge, da disse er meget udsatte – specielt når det gælder vind, vejr og småsten på vejene.

Se tilgængelige standard RAL farver

Vi dækker hele Danmark!

Har du fælge i metal du gerne vil have pulverlakeret eller overfladebehandlet, så kontakt os endelig. Vi svarer gerne på spørgsmål og rådgiver om korrosionsbehandling. Vi har til huse midt i Nordsjælland mellem Hillerød og Gilleleje, men kunder fra både København, resten af Sjælland, Fyn og Jylland.
Ring på telefon (+45) 48 39 01 11.

pulverlakerede alurør

En holdbar løsning

Pulverlakering er en holdbar løsning i forhold til andre lakeringsmetoder. Specielt maling af fælge kan være en større udfordring, da disse emner er meget udsat for eksterne forhold, f.eks. vind, vejr og småsten. Overordnet set er der følgende fordel ved en pulverlakering:

 • Ridse- og slagfast lakering
 • Stor vejrbestandighed
 • Høj korrosionstabilitet
 • Miljøvenlig lakering
 • Fælgene kan påsættes efter afkøling

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker pulverlakering af dine fælge. Du kan kontakte os via tlf. +45 48 39 01 11, via e-mail eller kontaktformularen nedenfor.

En god forberedelse giver et kvalitetsresultat

Hos Metacoat ved vi, at det ikke kun er selve pulvermalingen, som sikrer et kvalitetsresultat. Resultatet afhænger af en række forskellige faktorer – f.eks. en god forberedelse og forbehandling af fælgen. Det er netop disse to faktorer, udover pulverlakeringen, som fører til den høje kvalitet i længden. Hos os er den høje kvalitet i længden mere rentabel end alternativet – eksempelvis at et emne skal males om.

pulverlakerede-faelge-paa-bil

Forskellige former for forbehandling

Ingen overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse er bedre end den forbehandling, som går forud for den endelige pulverlakering. Først vaskes/affedtes emnerne for olie og fedt i vore automatiserede vaskeanlæg. Alt efter emne og opgave tilbyder vi dernæst forskellige typer af forbehandling, som sikrer emnet en malebar bund med optimal vedhæftning, og deraf en længere levetid og det flotteste slutresultat.

Kemisk-forbehandling

Kemisk forbehandling

Afhængig af emnets materiale (stål, aluminium) udfører vi en miljøvenlig kromfri overfladebehandling. Udover at beskytte mod korrosion sikrer den kemiske forbehandling også en god vedhæftning ved selve pulverlakeringen. Dermed forlænges levetiden på emnerne markant.

sandblæsning

Sandblæsning

En mekanisk proces, hvor sandkorn under højt tryk bliver blæst mod emnet og afrenser emnets overflade. Sandblæsning er en manuel proces udført af en operatør, hvilket har den fordel at behandlingen kan doseres og tilpasses emnet. Vi sandblæser til renhedsgrad 2,5 (ISO 12944).

Syngrensning

Slyngrensning / kugleblæsning

Det er en automatiseret, mekanisk proces, hvor små metalkugler under højt tryk slynges mod emnet. Behandlingen foregår i et lukket kammer. Ved slyngrensning opnår du en meget ensartet behandling af emnet. Metoden bliver oftest benyttet i produktion i serier.

gasblæser ikon

Glasblæsning

Glasblæsning er en mekanisk proces, hvor fine korn af glas under højt tryk bliver blæst mod emnet og afrenser overfladen. Processen er manuel og bliver udført af en operatør, og hvert emne bliver nøje tjekket, inden emnet bliver sendt afsted til pulverlakering.

Har du spørgsmål til pulverlakering af fælge?

Vi har stort fokus på at rådgive vores kunder bedst muligt, så har du spørgsmål til hvad der er muligt, så hold dig endelig ikke tilbage. Ring til os på telefon (+45) 48 39 01 11 eller skriv en e-mail til os via kontaktformularen.

  Se privatlivspolitik.

  Metacoat A/S
  Gillelejevej 28 B, Esbønderup,
  3230 Græsted

  T: (+45) 48 39 01 11
  E: metacoat@metacoat.dk
  F: (+45) 48 39 00 31

  Back To Top
  Search