skip to Main Content

Industrilakering København og Sjælland

Metacoat A/S er en af Danmarks førende virksomheder indenfor industrilakering og overfladebeskyttelse. Med mange års erfaring og fortsat stor motivation for vores arbejde er vi din rette hjælper. Selvom vi er lokaliseret i Esbønderup i Nordsjælland, tilbyder vi også industrilakering i København og resten af Sjælland.

Vi tilbyder følgende industrilakering til dig privat, dit værksted eller din virksomhed – STOR som lille:

Hvad kan du få industrilakeret?

Hos Metacoat A/S kan du få en omgang industrilak af adskillige materialer og komponenter. Nogle af disse har vi lavet en oversigt over herunder.

Vi tilbyder blandt andet industrilakering af:

 • Kabinetter
 • Tyndpladekomponenter
 • Bygningskomponenter (altaner, trapper m.m.)
 • Alu- og zinkstøbte emner (håndtag, drev, kasser, låg m.m.)
 • Cykler, fælge og komponenter til automobilfabrikkerne

Der er dog næsten ikke de konstruktioner i stål og aluminium, vi ikke kan lakere. Vores anlæg kan klare emner og konstruktioner helt op til 750 cm i længden og 270 cm i højden og bredden. Er du i tvivl, om vi kan industrilakere lige netop dine elementer, så tøv dog endelig ikke med at kontakte os, så vejleder vi dig til den rigtige løsning. Hvor end du befinder dig på Sjælland eller i midten af København, så tilbyder vi lakering og overfladebehandlinger til dig og dit projekt.

Miljøvenlig industrilakering

Hos Metacoat A/S pulverlakerer vi, når vi arbejder med industrilakering. Og det er der flere gode grunde til – blandt andet er det miljøvenligt.

 • Pulverlakering er først og fremmest en holdbar løsning, der sikrer et flot og ensartet resultat.
 • Dernæst er pulverlakering især fordelagtig, hvis du skal have lakeret metalkonstruktioner til udendørs brug. Overfladebeskyttelsen gør nemlig konstruktionerne særdeles modstandsdygtige overfor korrosion og klimapåvirkninger.
 • Og så er pulverlakering en miljøvenlig løsning – og vi er miljøgodkendte. Det er miljøvenligt med pulverlakering, fordi det er uden tilsætningsstoffer, og fordi vi genbruger op til 60 % af pulveret.

Med en pulverlakering fra Metacoat A/S mener vi altså, at du er sikret en industrilakering i højeste kvalitet – uden at gå på kompromis med miljøet.

> Læs mere om fordelene ved pulverlakering her.

Industrilakering siden 1967 i København og Sjælland

Metacoat A/S blev etableret i 1967 og var en af pionererne indenfor pulverlakering. Med tiden er virksomheden vokset – og det samme er vores viden om industrilakering og overfladebehandling.

Med over 50 års erfaring med pulverlakering har vi en omfattende viden om industrilakering. Det betyder dog ikke, at vi hviler på laubærrene eller hænger fast i gamle vaner. Tværtimod har vi hele tiden øjnene fast rettet mod den nyeste viden og teknologi i branchen, så vi fortsat er førende på vores felt.

Hos Metacoat A/S tilbyder vi vores kunder:

✓ Garanti for høj kvalitet
✓ Certificerede leverandører 
✓ Sikre, nye processer og metoder der er testede og certificerede 
✓ Faglig rådgivning 

Til privat og erhverv

I dag har vi 3.500 m2 produktionsfaciliteter med den nyeste teknologi på adressen i Esbønderup. Her står vores dedikerede medarbejdere klar til at tilbyde pulverlakering, kvalitetssikring, industrimaling og skræddersyet rådgivning for vores kunder.

Hos os er du altid sikret en tidssvarende og moderne løsning som kunde – hvad end du er privatkunde med behov for lakering af fælgene på din bil eller erhvervskunde med behov for pulverlakering og korrosionsbeskyttelse af store stålkonstruktioner.

Mange af vores kunder kommer fra brancher med høje krav til kvalitet og dokumentation, proceskontrol og rapportering – herunder kunder fra medicinalindustrien, fødevarebranchen og autobranchen. Derfor er det et selvskrevet krav, at vi heller aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores industrilakering.

Kontakt os for rådgivning om industrilakering

Har du spørgsmål om industrilakering – eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud på industrilakering i København eller Sjælland?

Kontakt os på +45 48 39 01 11, via kontaktformularen herunder eller metacoat@metacoat.dk. Som kunde hos Metacoat A/S er du altid sikret grundig rådgivning, der sikrer et resultat, du bliver tilfreds med. Du kan derfor roligt kontakte os, uanset hvor beskedne eller besværlige dine krav måtte være.

 

Har du spørgsmål til industrilakering?

Vi har stort fokus på at rådgive vores kunder bedst muligt, så har du spørgsmål til hvad der er muligt, så hold dig endelig ikke tilbage. Ring til os på telefon (+45) 48 39 01 11 eller skriv en e-mail til os via kontaktformularen.

  Se privatlivspolitik.

  Metacoat A/S
  Gillelejevej 28 B, Esbønderup,
  3230 Græsted

  T: (+45) 48 39 01 11
  E: metacoat@metacoat.dk
  F: (+45) 48 39 00 31

  Back To Top
  Search