Industrilakering

Metacoat A/S er en af Danmarks førende virksomheder indenfor industrilakering og overfladebeskyttelse. Vi tilbyder pulverlakering, overfladebehandling og korrosionsbehandling af både små og store emner – for både private, værksteder og store virksomheder.

Vi bor i Esbønderup i Nordsjælland men tilbyder industriel pulverlakering for kunder i hele Nordsjælland, København og resten af Danmark.

Kontakt os på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk for spørgsmål, rådgivning eller et uforpligtende tilbud på industrilakering.

Industrilakering til virksomheder og private siden 1967

Metacoat A/S blev etableret i 1967 og var en af en af pionererne indenfor pulverlakering. Med tiden er virksomheden vokset – det samme er vores viden om industrilakering og overfladebehandling.

I dag har vi 3.500 m2 produktionsfaciliteter med den nyeste teknologi på adressen i Esbønderup. Her står vores dedikerede medarbejdere klar til at tilbyde pulverlakering, kvalitetssikring og skræddersyet rådgivning for vores kunder.

Med over 50 års erfaring med pulverlakering har vi en omfattende viden om industrilakering. Det betyder dog ikke, at vi hviler på laubærrene eller hænger fast i gamle vaner. Derimod har vi hele tiden øjnene rettet mod den nyeste viden og teknologi i branchen.

Dermed er du altid sikret en tidssvarende og moderne løsning som kunde hos os – hvad end du er privatkunde med behov for lakering af fælgene på din bil eller erhvervskunde med behov for pulverlakering og korrosionsbeskyttelse af store stålkonstruktioner.

Vi tilbyder industrilakering af blandt andet:

  • Kabinetter og tyndpladekomponenter
  • Bygningskomponenter (altaner, trapper mm.)
  • Alu- og zinkstøbte emner (håndtag, drev, kasser, låg mm.)
  • Cykler, fælge og komponenter til automobilfabrikkerne

Der er dog næsten ikke de konstruktioner i stål og aluminium, vi ikke kan lakere. Vores anlæg kan klare emner og konstruktioner helt op til 750 cm i længden og 270 cm i højden og bredden.

Kontakt os derfor gerne på 48 39 01 11, hvis du ønsker industrilakering af en større konstruktion.

Miljøvenlig industrilakering i høj kvalitet

Hos Metacoat A/S pulverlakerer vi, når vi arbejder med industrilakering. Det er der flere gode grunde til.

Pulverlakering er først og fremmest en holdbar løsning, der sikrer et flot og ensartet resultat. Pulverlakering er især fordelagtigt, hvis du skal have lakeret metalkonstruktioner til udendørs brug. Overfladebeskyttelsen gør nemlig konstruktionerne særdeles modstandsdygtige overfor korrosion og klimapåvirkninger.

Og så er pulverlakering en miljøvenlig løsning uden tilsætningsstoffer. Hos Metacoat A/S genbruger vi desuden op til 60 % af pulveret, ligesom vi er miljøgodkendte. Med en pulverlakering fra Metacoat A/S er du altså sikret en industrilakering i højeste kvalitet – uden at gå på kompromis med miljøet.

>Læs mere om fordelene ved pulverlakering her.

Kvalitetssikret industrilakering

Hos Metacoat A/S ønsker vi at tilbyde vores kunder garanti for høj kvalitet. Derfor arbejder vi kun med certificerede leverandører, ligesom vi altid sikrer, at nye processer og metoder og er testede og certificerede.

Mange af vores kunder kommer fra brancher med høje krav til kvalitet og dokumentation, proceskontrol og rapportering – for eksempel kunder fra medicinalindustrien, fødevarebranchen og autobranchen. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Din tilfredshed er dog altid udgangspunktet for vores arbejde – uanset branche og behov. Dermed er du altid sikret en industrilakering af højeste kvalitet, når du samarbejder med Metacoat A/S.

Kontakt os for rådgivning om industrilakering

Har du spørgsmål om industrilakering – eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud?

Kontakt os på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk. Som kunde hos Metacoat A/S er du altid sikret grundig rådgivning, der sikrer et resultat, du bliver tilfreds med. Du kan derfor roligt kontakte os, uanset hvor beskedne eller besværlige dine krav måtte være.

 

Search