skip to Main Content
Metacoats team

Klik for at se i større størrelse

Hvorfor vælge Metacoat?

Vi tror på værdien af et veludført stykke arbejde, og det er måske vores bedste reference. Sådan har det været i rigtig mange år, og sådan vil vi gerne, at det bliver ved med at være. Som specialister indenfor industriel overfladebehandling og pulverlakering er den lange levetid både vores varemærke og succeskriterie.

Derfor er Metacoat A/S den rette partner

 • Vi har arbejdet med industriel overfladebehandling og pulverlakering siden 1967 og har over 50 års erfaring
 • Vores anlæg kan tage særligt store emner – op til 750 cm i længden
 • Vi er et dedikeret team med mange års erfaring, som gør alt for at rådgive og løse din opgave
 • Vi tilbyder at overfladebehandle dine emner svarende til korrosionsklasse C1 – C5
 • Vi råder over produktionsfaciliteter med sidste nye teknologi, og vi opsøger hele tiden aktivt den nyeste viden indenfor vores område og speciale
 • Vi er miljøgodkendte og tilbyder en miljørigtig og langtidsholdbar overfladebehandling – helt uden brug af flygtige indholdsstoffer
Har du lyst til at arbejde med os? Kontakt os.
50-aars-jubilaeum
0

Metacoat blev grundlagt i 1967 og er i dag en af Danmarks førende virksomheder inden for industriel overfladebehandling med pulverlak.

Vi er 10 engagerede medarbejdere, hvis primære opgave er at pulverlakere, kvalitetssikre og rådgive dig om den bedste løsning til dine opgaver.

Metacoat er en af de førende virksomheder indenfor pulverlakering i Danmark

Vi har opbygget et center for overfladebehandling, som anvender de bedste og nyeste processer inden for mekanisk afrensning (sandblæsningslyngrensning og glasblæsning) samt kemisk forbehandling for at opnå den bedste korrosionsbeskyttelse under hensyntagen til belastning af det omgivende miljø.

Vi har til huse i en moderne fabrik på ca 3.500 m², som er opført, så den imødekommer det behov, der er for at etablere et naturligt flow for varens gang gennem virksomhedens forskellige processer.

Metacoat bor i Græsted, som ligger kun ca 30 minutters kørsel nord for København og ca 20 minutter fra Helsingør og kan med en moderne logistik sikre overholdelse af aftaler og leveringsterminer, som en indarbejdet del af vores hverdag. Vi udvikler løbende vores kvalifikationer og tilpasser vores processer, for at holde os på forkant af både teknologisk udvikling og kundernes krav. Samtidig har vi et tæt samarbejde med de betydende udbydere af pulver og anlæg og er konstant forrest i en søgen efter en forbedret produktivitet eller kvalitet.

Har du lyst til at arbejde med os? Kontakt os.
Sigurd-Kongsgaard

Sigurd Kongsgaard
Adm. direktør og ejer

Carsten-Jeske

Carsten Jeske
Teknisk Salgschef

Vinder af lokal guldhelt 2018 - musik i lejet

Har du spørgsmål?

Vi har stort fokus på at rådgive vores kunder bedst muligt, så har du spørgsmål til hvad der er muligt, så hold dig endelig ikke tilbage. Ring til os på telefon (+45) 48 39 01 11 eller skriv en e-mail til os via kontaktformularen.

  Se privatlivspolitik.

  Metacoat A/S
  Gillelejevej 28 B, Esbønderup,
  3230 Græsted

  T: (+45) 48 39 01 11
  E: metacoat@metacoat.dk
  F: (+45) 48 39 00 31

  Back To Top
  Search