skip to Main Content

Sandblæsning af fælge

Sandblæsning af fælge er den perfekte metode for dig, som ønsker at fornye overfladen af dine fælge. Metoden er hurtig, simpel og sikrer det mest optimale resultat for en efterfølgende behandling af overfladen. Hos Metacoat A/S er vi eksperter i forbehandling af pulverlakerede emner, og vi garanterer et flot og veludført resultat, som du kan få glæde af i lang tid. 

Kontakt os på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på sandblæsning af dine fælge.

Hvorfor benytte sandblæsning af dine fælge?

Alle fælge vil med tiden blive snavset. Der er ingen grund til at investere i nye, hvis de gamle har fået rustbelægninger. Sandblæsning af fælge er en effektiv og grundig metode, der sikrer længere holdbarhed på dine fælge. 

Metoden benyttes primært foruden for en overfladebehandling, da den rengør overfladen af fælgene fra lak- og malerrester, rust eller glødeskaller. Dine fælge efterlades med en ren og ru overflade, som er parat til f.eks. pulverlakering.

Hvilke fordele får du med sandblæsning af fælge?

Hos Metacoat A/S tilbyder vi sandblæsning af både alufælge og stålfælge med fokus på finish og kvalitet. Vi anvender vi primært blæsemidlet korund® til sandblæsning af flæge. Metoden har en række klare fordele: 

  • Ensartet blæseresultat
  • Renhedsgrad 2,5 (ISO 12949)
  • Miljøvenlig proces – Metoder efterlader ingen forurening
  • Langtidsholdbare resultater proce

Hos Metacoat leverer vi altid resultater af høj kvalitet samt god kundeservice, når vi udfører sandblæsning. Du kan læse mere om vores metode af sandblæsning her →.

Kontakt os for et tilbud på sandblæsning af dine fælge

Hos Metacoat A/S går vi op i at være pålidelige og altid overholde vores aftaler – både med hensyn til pris og tid. Vi har mere end 50 års erfaring med forbehandling af pulverlakerede emner, og sikrer dog derfor et professionelt udført stykke arbejde. 

Ønsker du at høre mere om hvordan vi arbejder med sandblæsning, og hvad det kan gøre for dig? Vi tilbyder professionel rådgivning om sandblæsning af fælge – og står altid klar til at give et gratis og uforpligtende tilbud hos os. 

Kontakt os allerede idag via tlf. +45 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk – så giver vi dig et uforpligtende tilbud på sandblæsning af fælge.

Back To Top
Search