skip to Main Content

Slyngrensning/kugleblæsning

Metacoat A/S tilbyder professionel og kvalitetssikret slyngrensning, der sikrer en optimal vedhæftning for fortsat overfladebehandling – og dermed en lang levetid på stål- og betonemner.

Kontakt os på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk for et tilbud på behandling af dine emner.

Hvad er slyngrensning?

Slyngrensning er en effektiv metode til afrensning af stål og beton. Metoden foregår ved, at et emne passerer gennem et lukket kammer i en såkaldt slyngrensermaskine, hvor små stålkugler farer rundt og afrenser emnet – af samme grund er behandlingen også kendt som kugleblæsning.

Igennem denne proces opnår emnerne en ensartet overflade, da stålkuglerne “slår” alle urenheder af emnet. Dermed bliver emnet mere modtagelig for videre behandling.

Efterfølgende suges det afrensede materiale ud, så der ikke efterlades nogle restprodukter på hverken overflade eller omgivelser. Processen er derfor ikke bare effektiv – men også bæredygtig og skånsom for miljøet.

Kugleblæsning er et godt alternativ til sandblæsning af mindre stålkonstruktioner og er den absolut mest effektive metode til klargøring og rensning af emner forud for pulverlakering og andre former for overfladebehandling.

Slyngrensning sikrer en længere levetid

Levetiden på stål- og betonoverflader afhænger i høj grad af en ren overflade. Urenheder kan dog være usynlige for det blotte øje – og det er her slyngrensning kommer ind i billedet. Processen afrenser nemlig overfladen for selv de fineste partikler og urenheder.

Slyngrensning/kugleblæsning sikrer blandt andet følgende fordele:

✓ En ensartet overflade på stål- og betonemner
✓ En ruhed og renhed, der sikrer en optimal overfladebehandling
✓ Miljøvenlig og bæredygtig produktion

Slyngrensning sikrer med andre ord en optimal forbehandling af dine stål- og betonemner, der gør dem mere modstandsdygtige og forlænger deres levetid.

Kvalitetssikret og miljøvenlig kugleblæsning

Metacoat A/S har eksisteret side 1967 og er i dag en af Danmarks førende virksomheder indenfor industrilakering og overfladebehandling. Vores anlæg i Esbønderup i Nordsjælland rummer moderne produktionsfaciliteter, som kan håndtere behandling af emner helt op til H 2.000 x Ø 1.400 mm og 1.000 kg. Anlægget kan både forsynes med almindelige stålkugler og rustfri kugler, som giver en endnu mere ensartet og nærmest glasblæst overflade.

Anlægget bliver som en selvfølge betjent af specialister med mange års erfaring. Vælger du os som din leverandør af slyngrensning, er du derfor altid sikret følgende:

Kvalitetssikret udførsel
Rådgivning fra erfarne specialister
✓ Produkter fra certificerede leverandører
✓ Miljøgodkendte metoder med fokus på genbrug af materialer
✓ Sikre og certificerede processer

Du kan med andre ord trygt vælge os til at slyngrense dine emner. Lang levetid af vores kunders emner er nemlig ikke bare vores succeskriterie – det er vores varemærke.

Indhent et tilbud på slyngrensning

Ønsker du eller din virksomhed et tilbud på kugleblæsning – eller har du bare brug for rådgivning om behandling af specifikke emner? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål ved både telefoner og taster, så ring eller skriv på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk eller i kontaktformularen.

Back To Top
Search