skip to Main Content

Overfladebehandling af aluminium

Metacoat A/S tilbyder kvalitetsbevidst af aluminium – en proces med flere fordele. Vi samarbejder med en bred vifte af brancher og leverer således løsninger til mange forskellige formål.

Kontakt os på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk for et skræddersyet tilbud på overfladebehandling, eller hvis du har spørgsmål.

Metacoat A/S – overfladebehandling af aluminium

Hos Metacoat tilbyder vi kemisk overfladebehandling af aluminium ved at sende det ønskede emne gennem en række miljøvenlige bade, som affedter, rengør og korrosionsbehandler.

Vi råder over en moderne fabrik på ca. 3.500 m2 i Nordsjælland med faciliteter, som kan imødekomme mange forskellige behov for industriel pulverlakering og forbehandling, ligesom vi kan behandle både små og store emner af aluminium – helt op til 750 cm i længden.

Vores behandlinger dækker korrosionsklasser C1 til C5, og vi kan således udføre overfladebehandling af emner i aluminium, som skal anvendes i miljøer med såvel laveste som højeste miljøpåvirkning.

Alle behandlinger hos Metacoat tager afsæt i den enkelte kundes behov og krav, ligesom professionel rådgivning er en integreret del af vores service. Du er derfor altid sikret en løsning, der matcher dine behov, når du kontakter os med behov for en overfladebehandling af et aluminiumsemne.

Fordelene ved aluminium og overfladebehandling

Aluminium er et materiale med fordele – både miljømæssige, økonomiske og kvalitetsmæssige. Som grundstof findes det i rigelige mængder i jordskorpen – nok til adskillige generationer med det nuværende brug af aluminium. Derudover er aluminium genanvendeligt og er derfor et bæredygtigt materiale.

Derudover er aluminium med sin lave vægt og sin fleksibilitet anvendeligt til mange forskellige formål. Ikke mindst er aluminium et materiale, som er særdeles modstandsdygtigt over for korrosion.

Vil du have det optimale ud af aluminium, er en overfladebehandling en fordelagtig løsning. Behandlingen forstærker nemlig materialets korrosionsbestandige egenskaber, ligesom den bidrager til et flot og langtidsholdbart udseende.

Med en kemisk overfladebehandling af aluminium er du blandt andet sikret følgende fordele:

  • Høj korrosionsbestandighed
  • Hårdere overflade, som er mere modstandsdygtig over for mekanisk slid
  • Elektrisk isolerende overflade
  • Flot overflade

Kvalitetssikret behandling af aluminium

Metacoat A/S er en virksomhed, som siden 1967 har tilbudt professionelle løsninger inden for industrilakering og forbehandling. Vi var i sin tid en af forgængerne inden for branchen – en position, vi stadig bestræber os på at fastholde.

Derfor har vi hele tiden øjnene rettet mod nye metoder og materialer, der kan være med til at sikre vores kunder altid får en tidssvarende, optimal og skræddersyet løsning, når de kontakter os med behov for pulverlakering eller en forbehandling – uanset om det er sandblæsning, glasblæsning, overfladebehandling af stål eller overfladebehandling af aluminium.

Vi samarbejder desuden kun med certificerede leverandører, ligesom vores egne processer altid er certificerede og gennemtestede. Flere af vores kunder stiller høje krav om dokumentation og rapportering, og enhver behandling hos Metacoat afsluttes derfor med en grundig kvalitetssikring.

Du er således sikret en behandling med fokus på din tilfredshed som kunde hos Metacoat.

Få et tilbud på overfladebehandling af aluminium

Har du eller din virksomhed behov for en professionel overfladebehandling af aluminium?

Kontakt Metacoat A/S på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk, og lad os tage en snak om dine behov.

Back To Top
Search