skip to Main Content

Overfladebehandling af stål

Metacoat A/S tilbyder overfladebehandling af stål – en kemisk og automatiseret proces, der sikrer en optimal korrosionsbeskyttelse af stålemner. Med mere end 50 års erfaring med industrilakering og forbehandlinger er vi det sikre valg, når du har behov for forbehandling af stål – uanset om det er store eller små emner.

Kontakt os på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk, hvis du har spørgsmål om en behandling eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Hvad er overfladebehandling af stål?

Overfladebehandling af stål er et paraplybegreb, som dækker over en række kemiske forbehandlinger af forskellige emner i stål.

Behandlingen foregår ved, at vi sender emnet gennem en række kemiske men miljøvenlige bade, som affedter, rengør og beskytter mod korrosion. Vores overfladebehandling er en automatiseret og integreret proces, som både er gennemtestet og certificeret.

Behandlingen har blandt andet følgende fordele:

  • Miljøvenlig proces
  • Optimal forbehandling
  • Langtidsholdbare resultater
Heading

Overfladebehandling beskytter mod korrosion

En forbehandling er en vigtig forudsætning for et vellykket malerarbejde – ikke mindst når det gælder emner, der skal bruges i korrosive omgivelser. Ved korrosive omgivelser forstås miljøer, hvor luft og vand medfører kemisk nedbrydning af metal, stål og andre legeringer.

Det danske klima er dog generelt hensynsløst over for stålkonstruktioner. Derfor er en overfladebehandling af stål ofte nødvendig for at beskytte overfladen. Hos Metacoat A/S udfører vi korrosionsbehandling, som dækker klasse C1 til C5 – det vil sige fra laveste til højeste miljøpåvirkning.

Når du henvender dig med behov for overfladebehandling af rustfrit stål eller andre stålemner, vil vi altid tage højde for emner og det miljø, det skal anvendes i. Det sikrer en optimal behandling, der gør dine emner af stål modstandsdygtige over for korrosion – og dermed forlænger deres levetid.

Få det bedste resultat med overfladebehandling af rustfrit stål

Når der skal foretages en overfladebehandling af rustfrit stål, er det nødvendigt at have en overflade, der er ren og fri for rust og skidt. For hvis man behandler og maler en ru overflade, kommer behandlingen til at hvile på den urene overflade, hvor rusten sidder. Derfor vil overfladen også nemt skalle af igen efter behandlingen.

For at sørge for at din coating forbliver i lang tid, tager vi hensyn til, hvad dit emne har behov for. Nogle gange kræver emnet en sandblæsning, hvor der andre gange skal mere til for at opnå en helt rustfri overflade. Kravet til renheden af overfladen kommer an på den ønskede levetid og efterbehandlingen. I nogle få tilfælde skal emnet gennemgå en galvanisering eller en metallisering, inden den så er klar til at blive malet.

Heading

Overfladebehandling af stål med kvaliteten i centrum

Vælger du Metacoat A/S som din leverandør af overfladebehandling af stål, er du altid sikret en høj kvalitet – uden kompromisser. Vores processer er altid gennemtestede og certificerede, ligesom vi udelukkende samarbejder leverandører med nødvendige certifikater og samme kvalitetskrav, som vi selv har.

Metacoat A/S har eksisteret siden 1967, hvor vi hurtigt fik etableret et renomme som en af pionerene inden for forbehandling og pulverlakering. Gennem vores mange år i branchen har vi hele tiden ajourført vores materialer og metoder, ligesom vi konstant har holdt et vågent øje på udviklingen i branchen. Som en ekstra selvfølge tilbyder vi også altid rådgivning, der tager udgangspunkt i dine behov.

Det gør, at Metacoat A/S fortsat er en af branchens førende. Som kunde hos er du derfor altid sikret et kvalitetssikret resultat med fokus på dine konkrete krav. Læs mere om vores kvalitetssikring her.

Få et tilbud på forbehandling

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på overfladebehandling af stål?

Kontakt os på 48 39 01 11 eller
metacoat@metacoat.dk, og få professionel rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Vi kan også hjælpe med overfladebehandling af aluminium

Back To Top
Search