skip to Main Content

Glasblæsning

Metacoat tilbyder glasblæsning af skrøbelige eller mindre hårdføre emner – en proces, der sikrer en ensartet, ru og rengjort overflade. Med mere end 50 års erfaring med industrilakering og forbehandlinger sikrer vi, at du altid får en flot resultat, når du kontakter os med behov for at få lakeret eller overfladebehandlet emner i metal.

Kontakt os på 48 39 01 11 eller metacoat@metacoat.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på glasblæsning.

Hvad er glasblæsning?

Glasblæsning er en metode til overfladebehandling af emner i metal og metallegeringer – for eksempel aluminium, kobber og rustfrit stål. Ved glasblæsning blæser en operatør i en lukket kabine fine korn af glas mod det ønskede emne. Undervejs er trykket kontrolleret og ensartet.

Ligesom sandblæsning er glasblæsning en metode til forbehandling, rengøring og polering af forskellige emner. Der er dog en række forskelle på de to behandlingsmetoder. For eksempel er glasblæsning i modsætning til sandblæsning en manuel metode, ligesom metoden også er mere skånsom. Det skyldes, at glaskorn er kugleformede uden skarpe kanter, hvorimod kornene er skarpkantede ved sandblæsning.

Derfor egner denne form for behandling sig især til emner, hvor der stilles særligt høje krav til kvalitet og finesse. Det kan eksempelvis være glasblæsning af alufælge eller aluminium.

Fordelene ved glasblæsning

Vælger du glasblæsning som forbehandling, er du sikret følgende fordele:

  • En rengjort og ru men mat overflade, klar til at blive malet – eller bare Klar til brug
  • Ensartet overflade på hele emnet
  • Et eksklusivt udseende med flot finish og finesse
  • Ingen giftige stoffer → ingen miljøbelastning og sundhedsrisiko
  • Ideel til både forbehandling og som afsluttende finish

Det er især det skånsomme finish, der gør glasblæsning til en optimal forbehandling. Metoden fjerner nemlig kun urenheder frem for at slibe overflader. Derfor er metoden særdeles velegnet til forbehandling af emner, hvor man ikke ønsker slibespor og ridser.

Kvalitetssikret glasblæsning

Metacoat A/S er en virksomhed, som specialiserer sig i pulverlakering. Faktisk var vi en af pionererne inden for pulverlakering, da vi etablerede virksomheden i 1967.

Gennem vores nu mere end 50 års erfaring har vi finpudset vores metoder og materialer, og i dag råder vi over 3.500 m2 moderne produktionsfaciliteter på adressen i Esbønderup i Nordsjælland.

Vi udvider løbende vores viden, og vi har hele tiden øjnene rettet mod den nyeste teknologi i branchen. Vi arbejder desuden udelukkende med certificerede leverandører, ligesom vi udelukkende anvender testede og certificerede processer. Ikke mindst arbejder vi altid med udgangspunkt i det enkelte emne og og den enkelte kundes behov.

Dermed er du altid sikret en skræddersyet og kvalitetssikret løsning, når du kontakter Metacoat med behov for glasblæsning, pulverlakering eller korrosionsbehandling.

Læs mere om Metacoat ← her.

Kontakt Metacoat for et tilbud på glasblæsning

Har du følsomme emner, du vil have glasblæst? Eller ønsker du professionel rådgivning om pulverlakering og forbehandling?

Kontakt Metacoat A/S allerede i dag på 48 39 01 11 eller
metacoat@metacoat.dk – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud og pris på glasblæsning af et bestemt emne.

Back To Top
Search